Cantitati uriase de alge au fost stranse din mare si de pe tarm, in statiunile din sudul litoralului, de lucratorii Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral Constanta. Directorul institutiei, Ionel Manafu, a declarat ieri ca algele s-au dezvoltat ata
Cantitati uriase de alge au fost stranse din mare si de pe tarm, in statiunile din sudul litoralului, de lucratorii Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral Constanta. Directorul institutiei, Ionel Manafu, a declarat ieri ca algele s-au dezvoltat atat de rapid, incat zeci de angajati si utilaje de la trei firme fac cu greu fata situatiei. Noaptea trecuta s-au strans peste 500 mc de alge, echivalentul a 50 de camioane, iar ierburile marine continua sa fie aduse la mal. Specialistii spun ca algele au aparut din cauza temperaturilor ridicate, iar curentii de pe mare le-au adus la mal.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.