Diana Lascarescu: Stirista de la televiziunea nationala si iubitul ei, omul de afaceri Peter Imre, nu si-au facut inca planuri, dar stiu sigur ca vacanta va incepe pentru ei din luna august. "Imi place ceea ce fac asa incat nu simt oboseala si nici n
Diana Lascarescu: Stirista de la televiziunea nationala si iubitul ei, omul de afaceri Peter Imre, nu si-au facut inca planuri, dar stiu sigur ca vacanta va incepe pentru ei din luna august. "Imi place ceea ce fac asa incat nu simt oboseala si nici nu-mi doresc vacanta mai devreme", a spus Diana. Cuplul nu simte nevoia de vacanta pentru ca in general week-end-urile sunt rezervate calatoriilor, dar nu regreta nici daca raman in Bucuresti. Provocata sa raspunda la intrebarea legata de o eventuala casatorie cu Peter Imre, vedeta a spus ca are o multime de planuri atat pe plan personal, cat si profesional dar prefera sa lase timpul sa hotarasca.
Raluca Badulescu: "Vom merge doua saptamani cu copilul la Mamaia, iar eu cu Vali (sotul ei, manechinul Valentin Punga) vrem sa mergem la Ibizza o saptamana in august si poate la inceputul lui septembrie vom merge in America. Mi-as lua si copilul, dar e prea mic pentru calatorii. Alex va sta cu bona si cu parintii mei. E o mare problema pentru noi ca plecam si-l lasam singur, de-aia nici nu stam mai mult de o saptamana cand plecam singuri. Nu l-am inscris la nici o scoala pentru ca are abia doi ani si trei luni si m-am gandit ca e prea devreme. Il duc la o gradinita la trei ani jumatate sa faca sport, engleza, germana. Practic, ne batem pe timpul pe care-l petrecem cu copilul, eu, Vali sau parintii mei, pentru ca e bun si iubitor si se bucura cand suntem langa el" ne-a spus Raluca, vizibil emotionata.
Oana Zavoranu: "As vrea sa mergem in America dar nu am stabilit inca nimic pentru ca mai avem planuri aici. Emisiunea lui Pepe e inregistrata, are doar opt editii si se filmeaza mai multe odata, asa incat nu-i ocupa toata vara. Cu toate acestea, eu si Pepe vom avea vacanta, dar printre picaturi. Am sedinte foto, am afaceri, pregatesc un nou proiect cu Acasa pentru toamna si nu prea am timp de vacanta. Poate doar sa fur o saptamana sau zece zile. Trebuie sa imbin utilul cu placutul si m-am gandit ca ar fi bine sa fac ceva pe cont propriu. Abia acum pun ceva pe picioare si nu are legatura cu afacerile familiei sau cu productia media. Vreau sa-mi deschid un magazin cu haine de firma a caror imagine s-ar putea sa devin si un cabinet de cosmetica. Acum pun la punct detaliile legate de sediu. Urmeaza si vacanta si de ce nu o nunta pentru ca dorinta si iubire exista, numai timpul este cel care ne lipseste" spune Oana.
Oana Roman: "A intervenit o problema si mi-am amanat plecarea in vacanta. Voi pleca totusi, dar nu stiu cand si nici unde. Planuiam o calatorie la sfarsitul lui iulie in Turcia, pentru ca, desi imi place sa calatoresc, Turcia nu a fost niciodata o destinatie pana acum. Mai merg la mare in week-end cu prietenii, insa majoritatea timpului o petrec la birou". Deocamdata, singura care a plecat deja in vacanta, din familia Roman, este Calina, fiica creatoarei de moda, Catinca Roman, care sta la Brasov, intr-o tabara cu program educational.
Bianca Brad: "Acest an este primul dupa multa vreme cand nu voi avea vacanta, dar totul se intampla din motive foarte obiective. In mai putin de doua saptamani apare baietelul pe lume si ne va acapara tot timpul. Va mai trece ceva timp, probabil, pana cand il vom putea lua la drum mai lung. Dupa toate probabilitatile nici la anul nu voi avea vacanta, ci voi pleca direct in luna de miere pentru ca eu si logodnicul meu vrem sa facem nunta pe care a impiedicat-o anul acesta fiul nostru. Stiu deja care este numele fiului meu pentru ca l-am ales de la 14 ani, dar il voi divulga cand va veni pe lume si voi sti ca e sanatos".
Livia Dila: "Nu stiu daca am vacanta anul acesta pentru ca "6 Vine presa!" va continua si pe durata verii dar, probabil, voi gasi o varianta, ori in viteza cu un avion, pe undeva o saptamana, ori in Romania, tot o saptamana dar la aceleasi preturi ca in strainatate, din pacate".
Giulia de la Sexxy: "Nu stiu ce vacanta voi avea pentru ca, dupa cum se stie, vara artistii muncesc. Nici noi nu ne abatem de la aceasta regula. Pe 3 iulie avem deja primul spectacol pe litoral, am semnat contracte pentru spectacole in Germania, Spania si am fost invitate la multe emisiuni care se difuzeaza de la mare. Noi incercam sa ne promovam albumul si ne vom intoarce in Bucuresti in septembrie cand vom face un nou videoclip la una din piesele de pe albumul "Sexxymenthal". Dupa aceea, voi pleca cu iubitul meu, Bogdan Jianu, la Paris, unde ne vom logodi simbolic pentru ca nu putem face o nunta in adevaratul sens al cuvantului. Gasim loc si pentru nunta. Oricum ne-am propus mai multe vacante de cate o saptamana maxim fiecare: in Italia, in Spania, unde ne cheama niste prieteni. In februarie 2006 planuim chiar o calatorie in America. In rest mi-am propus sa ma distrez la mare, nu numai sa muncesc, sa stam cu prietenii nostrii, Jean Paler, Tociu, Palade, Mirabela, sa facem petrecerile noastre cu gratar, nu in cluburi unde nu ne putem auzi unul cu altul. Sper sa nu ma mai trezeasca Mirabela, ca anul trecut, la ora sapte, sa facem plaja pentru ca este imposibil sa ma trezesc asa dimineata. In rest, vom munci pana la toamna pentru ca vrem sa scoatem un nou videoclip, de data aceasta unul cu scenariu insa, pentru ca cel dinainte a fost de imagine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.