Delegatia Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea (CAIFC) a parasit, ieri, Romania, dupa o vizita de patru zile, caracterizata ca extrem de fructuoasa atat din punct de vedere al contactelor economice cat si al celorlalte intal
Delegatia Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea (CAIFC) a parasit, ieri, Romania, dupa o vizita de patru zile, caracterizata ca extrem de fructuoasa atat din punct de vedere al contactelor economice cat si al celorlalte intalniri avute in aceasta perioada, cum au fost cele cu Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor sau Emil Calota, primarul Ploiestiului.
"Am discutat cu presedintele UGIR, George Constantin Paunescu, numeroase proiecte investitionale de anvergura, pe care speram sa le putem concretiza," a declarat, pentru Curierul National, Chen Jun, seful Departamentului pentru Europa de Est si Asia Centrala al CAIFC. Acesta a exprimat, in numele delegatiei, dar si al presedintelui Asociatiei, gratitudinea pentru primirea facuta nu doar de UGIR, cat si de oamenii politici si de afaceri si simplii cetateni, pe durata vizitei. Din delegatia care s-a aflat in Romania la invitatia presedintelui UGIR au mai facut parte Liang Shi, vicepresedinte executiv al CAIFC si sef al delegatiei, Wang Jianrui, seful sectorului pentru problemele Eurasiei, Li Haoyu si Shi Lei, ambii membri in Consiliul de conducere al CAIFC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.