Madonna a devenit o adepta convinsa a tratamentelor neconventionale de vindecare, purtand un cuart roz in sutien. "Cantareata crede in puterea acestui cristal. Ea il poarta in sutien, astfel incat sa fie cat mai aproape de inima, fiind convinsa ca va
Madonna a devenit o adepta convinsa a tratamentelor neconventionale de vindecare, purtand un cuart roz in sutien. "Cantareata crede in puterea acestui cristal. Ea il poarta in sutien, astfel incat sa fie cat mai aproape de inima, fiind convinsa ca va avea efecte benefice asupra dragostei", a declarat o sursa apropiata divei, potrivit site-ului Femalefirst.co.uk. Totodata, sursa a precizat ca, la inceputul acestui an, Madonna, care este o adepta a cultului kabala, a apelat la medicina indiana pentru a ramane din nou insarcinata. Impreuna cu sotul sau, regizorul Ritchie, ea a luat cateva tablete prescrise de obstetricianul Gowri Motha, trimise special tocmai din India.
"Tabletele acelea erau uriase... aratau la fel ca cele pentru caii de curse", a mai declarat sursa citata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.