Jennifer Lopez, care si-a lansat propria colectie de moda pentru femei, Sweetface, la inceputul acestui an, si-a propus sa creeze si o colectie de accesorii pentru animale. "Jennifer s-a gandit ca o colectie de accesorii pentru animale ar fi distrac
Jennifer Lopez, care si-a lansat propria colectie de moda pentru femei, Sweetface, la inceputul acestui an, si-a propus sa creeze si o colectie de accesorii pentru animale. "Jennifer s-a gandit ca o colectie de accesorii pentru animale ar fi distractiva si iesita din comun", a declarat un apropiat al vedetei. Diva muzicii pop, care s-a casatorit pentru a treia oara cu Marc Anthony, anul trecut, si-a sarbatorit prima aniversare de nunta.
Frumoasa vedeta a primit de la sotul sau un inel de logodna din aur masiv, de 8,5 carate, in valoare de un milion de dolari, pentru ca Anthony nu a avut ocazia sa i-l dea inainte de casatorie.
Cuplul nu a fost logodit in mod oficial, cei doi casatorindu-se in secret, dupa o relatie care a durat patru luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.