Courtney Love a adoptat o noua imagine, dupa ce a renuntat la consumul de droguri, informeaza site-ul Femalefirst.co.uk.
Dupa ce a petrecut cateva luni intr-o clinica de dezintoxicare, fosta vocalista a trupei Hole si-a facut aparitia la o pr
Courtney Love a adoptat o noua imagine, dupa ce a renuntat la consumul de droguri, informeaza site-ul Femalefirst.co.uk.
Dupa ce a petrecut cateva luni intr-o clinica de dezintoxicare, fosta vocalista a trupei Hole si-a facut aparitia la o premiera cinematografica in Los Angeles, impreuna cu prietena sa, Pamela Anderson. Cantareata a uimit intreaga audienta, prezentandu-se intr-o rochie neagra, foarte eleganta. "Sper din toata inima ca am reusit sa trec peste aceasta perioada grea din viata mea. In prezent, incerc sa fac fiecare lucru la randul sau, fara sa ma grabesc", a declarat artista.
Potrivit sursei citate, Courtney Love a pierdut, anul trecut, custodia fetitei sale, Francis Bean, de 12 ani, din cauza dependentei de heroina. In prezent, Francis Bean locuieste alaturi de bunica sa, Wendy O'Connor, mama fostului solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.