Ziarul "Pupaza din tei" lanseaza o noua provocare pentru toti copiii care stiu sa se distreze. Astfel, duminica va fi o actiune traznet in cel mai mare parc acvatic din Romania, Water Park (aflat in apropierea aeroportului Otopeni). Echipa organizato
Ziarul "Pupaza din tei" lanseaza o noua provocare pentru toti copiii care stiu sa se distreze. Astfel, duminica va fi o actiune traznet in cel mai mare parc acvatic din Romania, Water Park (aflat in apropierea aeroportului Otopeni). Echipa organizatorica a pregatit o multime de probe si de premii. Printre acestea, se numara urmatoarele: "Tribuna copiilor" - unde vor fi premiate cele mai pertinente critici despre problemele copiilor, o alta proba este "Ridichea uriasa" - concurs de tras cu franghia, "Parada mumiilor"- o proba incendiara la care participa copiii impreuna cu parintii, in care cei mici ii "imbraca" pe parintii in hartie igienica din cap pana in picioare. In afara de hartia igienica se mai pot folosi si accesorii suplimentare aduse de acasa (palarii, ochelari, etc), "Generatii in oglinda" - concurs intre familii cu probe surpriza, "Concursuri mici pentru cei mari" - aici cei mari concureaza pentru a castiga premii pentru copiii lor, "Versuri impanate" - concurs de recitat poezii in mod cat mai original. Nu in ultimul rand veti avea parte de multa balaceala si multe alte probe spontane. De asemenea, puteti castiga invitatii de doua persoane la Water Park, puse la dispozitie de conducerea parcului. In afara de toate aceste lucruri duminica vor fi multe premii surpriza si foarte multa muzica. Daca vreti sa aveti parte de o distractie pe cinste si sa beneficiati de toate acestea sunteti invitati duminica intre orele 12 si 14 sa participati la petrecerea organizata pentru dumneavoastra.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.