Gigi Becali, patronul Stelei, a anuntat ieri ca Dorinel Munteanu va fi martor in procesele pe care Steaua le va intenta federatiei, in cazul in care fundasul Mirel Radoi va fi suspendat de FRF pentru ca a parasit cantonamentul nationalei fara sa-l an
Gigi Becali, patronul Stelei, a anuntat ieri ca Dorinel Munteanu va fi martor in procesele pe care Steaua le va intenta federatiei, in cazul in care fundasul Mirel Radoi va fi suspendat de FRF pentru ca a parasit cantonamentul nationalei fara sa-l anunte pe selectionerul Victor Piturca. "Dorinel va veni si va confirma exact ce s-a intamplat la echipa nationala cu Mirel Radoi. Va fi martor in toate procesele, cu minciunile care s-au vehiculat, ca a plecat Mirel Radoi din cantonament de capul lui. Va veni la toate procesele. Radoi va face o conferinta de presa, in care isi va spune opinia. Bineinteles ca nu va spune multe lucruri, ca el e jucator, doar va spune durerea pe care o are el in suflet", a spus Becali. Mirel Radoi va fi judecat luni de Comisia de discplina a FRF, in urma unui referat intocmit de selectionerul Victor Piturca, cel care a anuntat deja joi ca fotbalistul Stelei nu va mai fi convocat la echipa nationala. Jucatorul este acuzat de indisciplina si lipsa de respect fata de echipa nationala, dupa ce a parasit cantonamentul inaintea partidei cu Olanda din preliminariile CM 2006, fara aprobarea selectionerului Victor Piturca.
"Cer control la FRF daca il suspenda pe Radoi"
Patronul Stelei a reafirmat ca nu il intereseaza daca Radoi va mai fi convocat sau nu la prima reprezentativa in mandatul selectionerului Victor Piturca, ci doar faptul ca jucatorul sau sa nu fie suspendat. "Daca nu-l mai ia, nu-l mai ia. Piturca este antrenorul echipei nationale si face ce vrea. Eu am treaba cu federatia, sa nu mi-l suspende. Singurul lucru care ma intereseaza este sa-mi lase Steaua in pace, sa faca toata oligarhia aia a lor la federatie, pe unde vor ei, dar sa nu-mi suspende jucatorii. Sa termine o data cu rautatile, ca pana la urma eu bag milioane de dolari, iar ei toti doar castiga bani din fotbal", a declarat oficialul stelist.
Gigi Becali a mers mai departe, apreciind ca FRF ar comite un abuz in cazul in care l-ar suspenda pe Radoi din campionat. "Pe mine nu ma intereseaza nici ca-i scade valoarea lui Radoi, ma intereseaza sa-mi lase Steaua si jucatorii in pace. Nu le cer prea mult. Rautatea fata de mine stiu ca nu o sa se termine niciodata, dar sa nu-mi faca rau", a comentat Becali. El a precizat ca in cazul in care Comisia de Disciplina a FRF va decide suspendarea capitanului stelist, gruparea din Ghencea va face apel la toate forurile abilitate impotriva sanctiunii: "Facem apel, mergem la tribunalul de la Lausanne (n.r. - Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne) si dupa aia incepem si noi sa vedem cat e de corecta federatia asta. Eu sunt membru afiliat la federatie si cer si eu actele, ca nu am cerut pana acum nici unul. Am dreptul, ca membru al federatiei, sa cer situatii financiare, tot". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.