Dinu Maxer, cel care pana nu de mult era iubitul Nicoletei Luciu, a devenit un barbat singur care vrea sa-si vada de cariera muzicala si de profesia de medic. A aflat din presa ca o va cere de sotie pe cea care i-a fost alaturi opt ani, tocmai in mom
Dinu Maxer, cel care pana nu de mult era iubitul Nicoletei Luciu, a devenit un barbat singur care vrea sa-si vada de cariera muzicala si de profesia de medic. A aflat din presa ca o va cere de sotie pe cea care i-a fost alaturi opt ani, tocmai in momentul cand el si Nicoleta Luciu au decis sa puna capat relatiei, inainte cu o saptamana de Paste. Despartirea nu a venit brusc, ci in urma unor discutii care nu au dus la nici o concluzie in favoarea salvarii relatiei. Programul foarte incarcat al "asistentei" lui Teo a devenit o continua sursa de nemultumire in relatia lor, iar Nicoleta nu avea puterea de a rezolva situatia, ba chiar a dat curs invitatiei de a juca intr-o telenovela incepand din aceasta vara.
Era doar o problema de timp ca Dinu, un Sagetator orgolios din cale-afara, sa puna piciorul in prag si sa se gandeasca de doua ori daca Nicoleta este femeia alaturi de care vrea sa-si intemeieze o familie. "Creand brand-ul Nicoleta Luciu, nu m-am putut opune ascensiunii ei profesionale, dar am creat o imagine in dauna relatiei noastre. Am eliminat constient posibilitatea de a mai fi cu Nicoleta cea dinainte. Nu vreau sa se retraga. Nu i-am cerut niciodata asa ceva. Era o aberatie sa terminam brusc o cariera pe care ne-am dorit-o si i-am pus bazele in opt ani de zile. Eu personal aveam de ales intre doua variante: fie sa renunt la relatie, fie sa ii cer ei sa renunte tocmai acum, cand se afla in plina ascensiune. As fi preferat sa ne despartim dintr-un motiv mai dur, poate era mai usor asa. Dar ne-am despartit in consens. As fi preferat sa fi rupt relatia din pricina infidelitatii unuia dintre noi. Nici unul dintre noi nu a calcat insa stramb, mai degraba am fost prea preocupati de imagine, in dauna a ceea ce ne-a legat atatia ani - iubire si incredere", a spus Dinu, resemnat. Obisnuit sa fie protector, din familie, pentru ca are doi frati mai mici cu 14, respectiv 15 ani pe care, practic, i-a crescut, Dinu nu poate renunta, nici dupa ce a anuntat oficial ca nu mai formeaza o pereche cu Nicoleta, sa-i poarte de grija acesteia. "Nu ma deranjeaza foarte tare ca presa vrea sa ma cupleze pe mine cu diferite fete cu care ma afisez in public, ci ca vrea sa o cupleze pe Nicoleta. Daca ar fi sa ne luam dupa ce apare in presa, Nicoleta are deja o panoplie de oameni de afaceri", spune compozitorul ingrijorat.
Nu se mai poate pune, insa, problema unei reluari a legaturii amoroase dintre cei doi, pentru ca ar insemna inconsecventa, lucru pe care domnul doctor il detesta. Dinu nu a omis ca pe parcursul interviului sa mentioneze de repetate ori ca nu s-a certat cu Nicoleta, ci doar ca se simtea neglijat si s-a hotarat sa faca ceva in aceasta privinta.
Provocat, cel care si-a capatat statutul de "cel mai gelos" barbat din Romania nu vrea sa spuna cine a pus capat relatiei, ci doar ca motivul de galceava nu a fost achizitionarea unui teren de catre diva de la Pro TV si nici eventuale infidelitati. Pentru ca focoasa bruneta s-a aflat pe val in ultimul timp, Dinu a avut mai mult timp sa se ocupe de propria cariera muzicala si a ajuns in topul compozitorilor pentru copii, iar piesele lui au fost si sunt premiate cu locuri pe podium la foarte multe festivaluri in tara. Piesele la care trupa Axxa a facut videoclip si au ajuns hituri - "Imaginea ta", "Esti ca un inger" - sunt compuse tot de el, dupa cum a recunoscut, dezamagit de fostii lui colegi, care-l priveau mai mult ca pe imaginea trupei decat ca pe un compozitor.
"Nu mi-am dorit ca publicul sa ma cunoasca doar ca solist. Eu sunt compozitor si imi place sa creez proiecte muzicale, sa le initiez. Deja exista trupa Kiss, care a iesit pe piata cu un concept nou pentru show-biz-ul autohton, o trupa pe role, Ispita, o trupa alcatuita din doua fete si Apropo, o trupa de patru pustoaice, care sper sa faca senzatie vara aceasta", afirma Dinu, increzator ca a avut mana buna cu fetele. Duetul cu solista Alma, buna prietena a Nicoletei, i-a asigurat lui Dinu revenirea ca solist pe scena muzicala, dar vrea sa puna capat acestui featuring pentru a nu mai da nastere la barfe, cum ca Alma ar fi cauza despartirii dintre el si Nicoleta Luciu.
Pentru a mai demonstra inca o data ca, desi sunt despartiti, el si Nicoleta inca mai vorbesc, zilnic chiar, ca se consulta pentru anumite proiecte si sunt, paradoxal, in consens, Dinu nu vrea sa renunte sa impresarieze trupa Kiss, in care canta sora Nicoletei. Dorinta lui cea mai mare este sa plece pe litoral toata vara, in turneu cu cele trei trupe si ca solist cu melodia "Hei", pe care o va lansa in curand.
In viitor, Dinu Maxer nu se gandeste sa-si gaseasca pe altcineva, pentru ca ar fi prea devreme, dar vrea sa fie moderatorul unei emisiuni de divertisment, vrea sa-si faca o firma de impresariat si vrea sa duca in paralel, atat cat este posibil, muzica si rezidentiatul de la Spitalul Universitar, pe care l-a inceput in luna februarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.