Fumati prea mult? Aveti permanent senzatia de sete? Va simtiti vlaguiti si lipsiti de putere? Va sacaie o rana mai veche care se vindeca foarte greu? Atunci cu siguranta este timpul sa va faceti o analiza a sangelui pentru a vedea nivelul glicemiei.
Fumati prea mult? Aveti permanent senzatia de sete? Va simtiti vlaguiti si lipsiti de putere? Va sacaie o rana mai veche care se vindeca foarte greu? Atunci cu siguranta este timpul sa va faceti o analiza a sangelui pentru a vedea nivelul glicemiei. in cazul unei hiperglicemii, trebuie sa va luati urgent masuri. Regimul alimentar, eliminarea tigarilor si a alcoolului sunt primele reguli de viata pe care trebuie sa le respectati. Va prezentam in continuare cateva sfaturi si produse naturiste care va pot fi de ajutor.
Mare atentie trebuie sa aveti in cazul in care exista antecedente in familie. Este foarte important sa eliminati stresul si sa aveti grija la alimentatie. Salatele cu conopida, ceapa verde, anghinare, usturoi, varza, papadie, morcov, soia sunt recomandate. Kilogramele in plus constituie un risc major, la fel si hipertensiunea. incercati sa nu mai fumati si sa supravegheati permanent nivelul colesterolului.
Iata cateva produse ce va pot ajuta in cazul unor valori mari ale glicemiei:
* Momyrtidiab - produsul stimuleaza pancreasul sa secrete insulina. Administrare: 2-4 linguri de 2 ori/zi, dizolvate in apa minerala, in cure de 2 saptamani. Se face apoi pauza de 7 zile si se reia. Pret: 200.000 lei.
* Afin Bio Cura Line - are efect hipoglicemiant, protejeaza peretii vaselor sanguine, are rol antioxidant, lupta impotriva radicalilor liberi. Poate fi folosit in: diabet, arterite ale membrelor inferioare, arteroscleroza cerebrala, maladii vasculare ale diabeticilor. Pret: 60.000 lei.
* Bio Crom STG - este un oligoelement esential cu ajutorul caruia putem mentine in limite normale zaharul din sange, atat in cazul diabetului, cat si in unele afectiuni coronariene. Acest produs normalizeaza glicemia, reduce nivelul colesterolului seric. Pret: 200.000 lei.
* Macerat glicerinic din dud negru - este preparat din muguri proaspeti si din scoarta de radacini. Este util in diabetul de tip II, non insulinodependent, in complicatiile vasculare ale diabetului sau hemoragii retiniene intalnite la diabetici.. Pret: 85.000 lei.
* Macerat glicerinic din mur - are actiune hipoglicemianta si ajuta in osteoporoza dureroasa. Pret: 85.000 lei.
* Ulei de somon Harmony Line - actioneaza ca un usor hipotensor, este util si in diverse alergii. Pret: 200.000 lei.
* Doppel Hertz Vitamine pentru diabetici - aduce organismului vitamine, minerale, microelemente ce pot mentine echilibrul glicemic. Vitamina B1 actioneaza asupra sistemului nervos, aju-ta metabolismul celular; vitaminele C, E si seleniul actioneaza impotriva radicalilor liberi; cromul si zincul contribuie la formarea, depozitarea insulinei si reglarea valorilor glicemiei. Pret: 210.000 lei.
Produsele prezentate le puteti gasi in magazinele de produse naturiste din str. Baia de Fier nr. 5, din str. Matei Voievod 135 si din str. Traian nr. 118.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.