SIF Transilvania va participa, cu suma de 55,6 miliarde de lei, la majorarea capitalului societatii Turism Felix, prin subscrierea a 2,2 milioane de actiuni la pretul de 25.000 de lei, se arata intr-un comunicat al societatii remis Bursei de Valori B
SIF Transilvania va participa, cu suma de 55,6 miliarde de lei, la majorarea capitalului societatii Turism Felix, prin subscrierea a 2,2 milioane de actiuni la pretul de 25.000 de lei, se arata intr-un comunicat al societatii remis Bursei de Valori Bucuresti. Potrivit comunicatului, SIF Transilvania a achitat, zilele trecute, prima transa in suma de 16,7 miliarde de lei, iar diferenta va fi platita pana la 13 iulie. Pana la data majorarii, SIF Transilvania detinea 74,2 la suta din capitalul companiei, iar SIF Oltenia avea o participatie de 11,4 la suta. Majorarea de capital a companiei Turism Felix a fost hotarata in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 26 aprilie. Societatea Turism Felix din statiunea Baile Felix a inregistrat, anul trecut, venituri totale de 327 miliarde de lei, cu 35 de miliarde de lei peste nivelul din 2003. Cifra de afaceri a avansat la 321 miliarde de lei, in timp ce profitul net s-a majorat de mai mult de trei ori, ajungand la 23,2 miliarde de lei. In primul trimestru al acestui an, societatea a raportat o pierdere de 3,8 miliarde de lei, nivelul veniturilor fiind de 63,3 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.