Basarab Panduru a semnat ieri un contract cu nou promovata FC Vaslui, suma si perioada intelegerii nefiind date publicitatii. "Nu am venit la Vaslui sa vorbesc, ci sa fac ceva pentru acest oras. Am ales Vasluiul pentru ca Adrian Porumboiu m-a dorit c
Basarab Panduru a semnat ieri un contract cu nou promovata FC Vaslui, suma si perioada intelegerii nefiind date publicitatii. "Nu am venit la Vaslui sa vorbesc, ci sa fac ceva pentru acest oras. Am ales Vasluiul pentru ca Adrian Porumboiu m-a dorit cu adevarat. O sa facem o echipa puternica astfel incat sa putem indeplini obiectivul propus, clasarea in primele zece locuri. Nu pot sa promit ca vom castiga toate meciurile, pentru ca nu depinde numai de mine", a declarat Panduru, care va fi ajutat de "secunzii" Dumitru Stangaciu si Sandu Rocco, aceiasi cu care a lucrat si la "Poli" Timisoara. Panduru a facut o lista cu jucatorii pe care doreste sa-i achizitioneze, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa stabileasca si lotul. Pregatirile echipei vor incepe la sfarsitul lunii, cel mai tarziu pe 29 iunie. Panduru a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca le va interzice jucatorilor sa dea declaratii presei fara acordul sau. Panduru le-a spus reprezentantilor mass-media sa uite numerele de telefon ale jucatorilor pentru ca acestia nu vor mai raspunde pe viitor la apelurile ziaristilor. "Toate regulile impuse de mine se vor respecta absolut. Pe noi nu ne intereseaza sa fim materia prima pentru dumneavoastra. Iar daca scrieti anumite declaratii ale jucatorilor, macar aveti taria sa publicati numele respectivului. Asa ca va rog sa ma respectati pentru ca sa va respect si eu", a precizat Panduru, care a mentionat ca va avea taria sa apara de fiecare data in fata presei atunci cand va pierde, pentru a-si insusi criticile de rigoare. "La victorie, poate aparea oricine in fata. Atunci nu ma mai intereseaza", a adaugat Panduru. La randul sau, principalul finantator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a promis ca jucatorii vor avea cele mai mari prime din Divizia A, pentru a fi stimulati sa faca performanta. Fostul arbitru international, care a anuntat un buget de doua milioane de dolari pentru sezonul 2005/2006, a spus insa ca valoarea contractelor va fi mica. "Nu va fi in nici un caz vorba de acele contracte fabuloase de sute de mii de dolari la Vaslui, asa cum s-a tot vehiculat in ultima perioada. Contractele vor fi modeste, in timp ce primele vor fi cele mai mari din Divizia A, pentru ca jucatorul sa fie stimulat sa joace", a afirmat Porumboiu, care a precizat ca nu va accepta mediocritatea la echipa atat timp cat asigura toate conditiile. Porumboiu a adaugat ca jucatorii ar putea castiga cat nu si-au imaginat ca pot obtine in Romania si sustine ca, pentru a obtine performanta, va negocia separat cu fiecare jucator pentru a le comunica obiectivele de indeplinit. Desi Porumboiu a promis prime foarte mari, unii jucatori au refuzat sa semneze contractele cu FC Vaslui. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.