Mai multe date confidentiale apartinand uneia dintre filialele bancii elvetiene Julius Baer au fost furate si trimise presei, au anuntat oficialii institutiei de credit, relateaza Mediafax. Baer, care administreaza conturile unora dintre cei mai boga
Mai multe date confidentiale apartinand uneia dintre filialele bancii elvetiene Julius Baer au fost furate si trimise presei, au anuntat oficialii institutiei de credit, relateaza Mediafax. Baer, care administreaza conturile unora dintre cei mai bogati oameni din lume, a informat ca suspecteaza un fost angajat al bancii de furtul datelor de la filiala din Insulele Cayman, aferente perioadei 1997-2003. "Cazul este anchetat de Politia din Elvetia si din Insulele Cayman", a precizat purtatorul de cuvant al institutiei de credit, Juerg Staehelin. Revista elvetiana Cash a anuntat ca a primit un CD cu date furate, privind clientii Baer, si, de asemenea, raporturi contabile si procese- verbale ale intalnirilor conducerii bancii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.