Hotelierii de pe litoral isi modifica preturile la cazare in functie de rezervarile pe care le-au facut pe parcursul sezonului estival. Costurile cele mai mari se regasesc, asa cum este normal, in varf de sezon. Reprezentantii Agentiei de Turism Mama
Hotelierii de pe litoral isi modifica preturile la cazare in functie de rezervarile pe care le-au facut pe parcursul sezonului estival. Costurile cele mai mari se regasesc, asa cum este normal, in varf de sezon. Reprezentantii Agentiei de Turism Mamaia spun ca pentru un loc de cazare intr-un hotel de doua stele din statiunea Mamaia turistii platesc, in aceasta perioada, intre 600 de mii de lei si 1,2 milioane de lei, in functie de serviciile oferite. Specialistii spun ca perioada de majorare a tarifelor difera de la o unitate la alta, in functie de afluxul de turisti. La un hotel de trei stele din aceeasi statiune, cei veniti pe litoral achita intre 700 de mii de lei si peste un milion de lei, pe cand intr-un hotel tot de trei stele din statiunea Olimp se plateste intre 500 si 900 de mii de lei, iar in Eforie Nord turistii platesc pentru o camera dubla intre 400 de mii de lei si 700 de mii de lei, in functie de perioada pentru care opteaza.
Hotelierii spun ca cei care doresc servicii mai bune se pot caza la un hotel de patru sau chiar cinci stele pentru care, in statiunea Mamaia, trebuie sa scoata din buzunar intre 3 milioane de lei si aproape 9 milioane de lei. Cele mai multe contracte ale hotelierilor sunt facute prin agentiile de turism, unde preturile practicate sunt mai mici fata de cele expuse de unitatea hoteliera.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.