Lacrima lui Ovidiu 12, singurul vin licoros romanesc, produs de Murfatlar Romania, a primit medalia de aur la editia 51 a concursului international de vinuri de la Ljubljana, Slovenia, se arata intr-un comunicat al Murfatlar. In acest an au intrat in
Lacrima lui Ovidiu 12, singurul vin licoros romanesc, produs de Murfatlar Romania, a primit medalia de aur la editia 51 a concursului international de vinuri de la Ljubljana, Slovenia, se arata intr-un comunicat al Murfatlar. In acest an au intrat in concurs 746 de probe din 24 de tari, iar 64 dintre cei mai cunoscuti oenologi din intreaga lume au desemnat castigatorii editiei din 2005. Lacrima lui Ovidiu 12 a fost medaliat, recent, si la Concursul Mondial de la Bruxelles, desfasurat in perioada 31 martie - 2 aprilie 2005. Murfatlar Romania produce 20 de milioane de sticle de vin anual.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.