Proaspat eliberat de la "mititica", Miron Cozma a dat un spectacol pe cinste in fata presei. De la anuntul potrivit caruia va face dezvaluiri incendiare despre culisele mineriadelor, pana la vestea ca isi infiinteaza propriul partid sau ca va face o
Proaspat eliberat de la "mititica", Miron Cozma a dat un spectacol pe cinste in fata presei. De la anuntul potrivit caruia va face dezvaluiri incendiare despre culisele mineriadelor, pana la vestea ca isi infiinteaza propriul partid sau ca va face o deplasare la Paris, toate acestea nu-l fac insa un personaj mai pitoresc decat este.
"Sunt unul dintre putinii oamenii care a acceptat sa mearga la puscarie decat sa ma vand lor sau sa ma umilesc in fata lor. Cozma nu va fi umilit", a declarat fostul lider al minerilor din Valea Jiului, ieri noapte, in fata resedintei sale din Timisoara. El a mai spus ca, dupa ce se vor linisti apele, va pleca la Paris, la Organizatia internationala a muncii si nu exclude nici ideea de a-si face un partid al muncitorilor. Dupa ce a stat de vorba aproape o ora cu jurnalistii, Cozma s-a intalnit cu membrii familiei sale si a promis ca, in scurt timp, va organiza o conferinta de presa, pentru a spune mai multe despre mineriade si despre perioada lui de detentie. Fostul lider al minerilor asteapta sentinta si in alte procese care sunt pe rol. In plus, timp de cinci ani, el are interdictie de a intra in Bucuresti si Petrosani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.