A furat meserie de la Versace, alaturi de care a si lucrat o perioada, la Milano. Isi creeaza bijuteriile dupa un design propriu, cu sprijinul Svarovski. Nu a lansat inca o linie de parfumuri sau de cosmetice care sa-i poarte numele, pentru ca ar fi

A furat meserie de la Versace, alaturi de care a si lucrat o perioada, la Milano. Isi creeaza bijuteriile dupa un design propriu, cu sprijinul Svarovski. Nu a lansat inca o linie de parfumuri sau de cosmetice care sa-i poarte numele, pentru ca ar fi foarte scump si nu ar fi rentabil. Pentru a fi unul dintre cei mai in voga creatori si un prosper om de afaceri, si- a sacrificat viata intima. Acesta este, in cateva cuvinte, omul Catalin Botezatu.

- L-ai imbracat pe Marchizul de Sade. Iti doresti sa mai repeti aceasta experienta?

- A fost o provocare pentru mine in a face costume de teatru pentru Marchizul de Sade. A realiza aproape 80 de creatii, de la costume de epoca elegante, pana la imbracamintea specifica unui azil de nebuni iti impune un efort creator destul de mare. Sunt la a doua colaborare de acest gen, am mai facut costume si pentru film, iar la anul ma voi implica intr-un alt proiect alaturi de Beatrice Rancea.

- Cat castiga sau cat pierde o piesa pe mana creatorului?

- Eu zic ca piesele vestimentare sunt foarte importante intr-o piesa de teatru. Costumele pot ridica nivelul piesei sau il pot scadea, intr-un procent mai mic, e adevarat, pentru ca, pana la urma, cel mai important ramane jocul actorilor.

- E teatrul o alta mare dragoste de-a ta?

- Teatrul este una dintre pasiunile mele. Dupa ce am terminat liceul, am incercat la teatru timp de trei ani, dar intotdeauna am avut ghinionul sa pic, ba primul, ba al doilea sub linie, dar atunci se bateau sute de candidati pe trei locuri. Nu-mi pare rau ca nu am ajuns actor, dar am invatat sa apreciez munca acestor oameni. Am stat o luna de zile printre ei si am vazut cat efort depun.
Este efectiv o nebunie. Munceau de dimineata pana seara, faceau repetitii, gimnastica. Eu nu cred ca as fi facut fata.

- Esti un barbat adulat de multe femei. Esti fericit?

- La inceput imi era deajuns sa fiu iubit, apreciat, sa am acest statut, in ghilimele spus, de vedeta. Sunt implinit din multe puncte de vedere, sunt neimplinit din altele, pentru ca am invatat ce inseamna celebritatea si pretul pe care trebuie sa il platesti pentru a fi in frunte. Atunci cand am pornit pe acest drum, am realizat ca nu pot sa le am pe toate. Am foarte multe responsabilitati si de aceea viata mea particulara a avut mult de suferit.

- Mai ai parte de intimitate?

- Atunci cand trebuie sau cand, fiziologic vorbind, este nevoie. Imi place ca relatiile pe care le am, fie ca sunt de lunga sau de scurta durata, sa le tin secrete. Am invatat din experienta sa nu-mi pun in vizor viata intima, pentru ca nu intotdeauna da bine la imagine. De aceea ma expun singur si ma feresc sa implic si alte persoane, care in urma unor aparitii in diverse publicatii pot suferi.

- E Catalin Botezatu un barbat ravnit de multe femei?

- Probabil. Nu am facut niciodata socoteala, nu sunt adeptul palmaresului sau al calendarului cu x-uri. Admiratoare sunt, femei care au facut obsesii pentru mine, din pacate sunt, si atunci pot spune ca ma incadrez in aceasta categorie. Pentru ca ma invart in aceasta lume primesc propuneri indecente la orice pas, in tot felul de ipostaze, de la femei care ar plati sume cu multe zerouri in valuta pentru o noapte cu mine, pana la propuneri de sex in cele mai ciudate locuri. Mie imi place insa sa lupt pentru femeia care imi place si aceste lucruri nu ma magulesc.
Cele mai mari realizari ale mele au fost atunci cand am luat, de doua ori la rand, premiul pentru cel mai iubit creator din Romania cu peste 11 milioane de voturi. Asta inseamna sa ajungi cu adevarat la inima oamenilor.

- Esti un burlac convins sau astepti jumatatea ideala?

- Nu stiu. Am momente cand simt nevoia sa fiu singur, alteori insa intru in panica si imi doresc cu ardoare un copil, o familie, o persoana care sa fie langa mine.
In momentul de fata sunt implicat in doua relatii si, desi ar cam trebui sa aleg, nu pot sa ma hotarasc.

- Unii spun ca o femeie trebuie sa fie frumoasa, altii spun ca trebuie sa fie desteapta. Tu cum le preferi?

- O femeie trebuie sa fie, in primul rand, independenta, o femeie trebuie sa fie frumoasa in interior, pentru ca ambalajul este perisabil, intelegatoare. In ceea ce ma priveste pe mine, trebuie sa aiba simtul umorului, sa aiba rabdare cu mine, sa ii placa sa calatoreasca, sa posede multe circumvolutiuni, pentru ca daca nu realizezi o frecventa cu ea, relatia nu se bazeaza decat pe sex.

- Cum se imbraca vedetele autohtone in comparatie cu cele din strainatate?

- Oribil. Cu mici exceptii, cantaretele din show-biz sunt execrabil imbracate, copiaza de la vedetele internationale numai lucrurile proaste si nu inteleg ca este o mare deosebire intre a fi sexy si a fi vulgar. Din dorinta de a fi cat mai feminine, pentru ca nu au consilieri, cumpara lucruri ieftine si devin "kicioase".
Vedete care nu pot fi incadrate in aceasta categorie sunt: Loredana, Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, ASIA, Sexxy, Daniela Györfi, care de la o vreme imbraca numai haine de firma.

- De design interior te-ai ocupat?

- In urma cu trei ani, am realizat o linie de design interior, o linie de mobilier, dar este o industrie de serie mica. M-am ocupat si de amenajarea cluburilor Bonsai, Bamboo si a restaurantului Casa Taraneasca.
Cel mai important pentru mine e ca linia de lenjerie pentru barbati merge foarte bine, iar de cateva luni exist pe piata cu o linie de lenjerie pentru femei.

- Te deranjeaza stirile rautacioase care apar despre tine in presa?

- La inceput m-au deranjat aceste presupuse ''stiri de senzatie'', poate pentru ca o afectau pe mama, dar acum m-am obisnuit si le consider un rau necesar. Stiu cum sunt, stiu ce fac, ma controlez tot timpul.
Si, atat timp cand nu fac ceva mai special decat ceilalti, nu cred ca este cineva atat de curat incat sa arunce cu piatra.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.