Pentru lansarea noului parfum "Promesse", care va avea loc in septembrie 2005, firma Cacharel a ales ca imaginea acestuia sa fie promovata de un barbat si o femeie. Simbol al promisiunii dragostei eterne, cei care vor forma cuplul pentru realizarea u
Pentru lansarea noului parfum "Promesse", care va avea loc in septembrie 2005, firma Cacharel a ales ca imaginea acestuia sa fie promovata de un barbat si o femeie. Simbol al promisiunii dragostei eterne, cei care vor forma cuplul pentru realizarea unui spot publicitar vor fi Laetitia Casta, aleasa pentru frumusetea, prospetimea si spontaneitatea sa si Matthew, un tanar manechin, fiul cel mic al unui celebru fotograf. Laetitia Casta nu este la prima sa colaborare cu o firma producatoare de parfumuri, in anul 1998 ea fiind vedeta unui spot publicitar pentru promovarea parfumului Allure al casei Chanel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.