Cea de-a patra editie a Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii de la Romexpo se desfasoara in perioada 2 - 4 iunie sub deviza "Verde la afaceri". Semnalul va fi dat de toti cei peste 70 de participanti, institutii guvernamentale, organizatii
Cea de-a patra editie a Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii de la Romexpo se desfasoara in perioada 2 - 4 iunie sub deviza "Verde la afaceri". Semnalul va fi dat de toti cei peste 70 de participanti, institutii guvernamentale, organizatii patronale sau firme individuale, banci, societati de asigurare si reasigurare, fonduri de investitii.
"Am incercat, in timp, sa construim aceasta manifestare intr-un mod cat mai putin formal, festivist si sa-i conferim acea dimensiune pragmatica fara de care orice demers ramane lipsit de eficienta reala. Adica sa cream un spatiu in care initiativa (planul de afaceri sau de extindere a afacerii), oferta de finantare, programele de consultanta si de suport financiar guvernamentale sau nonguvernamentale sa se adune laolalta intr-un tot coerent. In perspectiva integrarii in structurile economice si politice ale Uniunii Europene avem nevoie mai mult decat oricand de comunicare intre diferitele componente ale societatii", a spus Eugen Ovidiu Chirovici, presedintele Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie. Principalul obiectiv al evenimentului de la Romexpo este de a reuni firme si societati specializate in sustinere financiara, creditare, consultanta, garantare si de a oferi solutii in afaceri segmentului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, contribuind la initierea, dezvoltarea si promovarea mediului de afaceri. Targul pentru IMM-uri va reuni, in 2005, alte doua targuri regionale, ce se vor desfasura la Piatra Neamt si Brasov. Conducerea ANIMMC vrea ca TIMM 2005 sa promoveze spiritul antreprenorial, sa stimuleze dezvoltarea afacerilor din domeniul privat, precum si ocuparea fortei de munca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.