Presa elvetiana considera ca tenismanul Victor Hanescu nu va deveni un nou Ilie Nastase si nu este un adversar suficient de puternic pentru a-l invinge, in sferturile de finala de la Roland Garros, pe numarul unu mondial, Roger Federer: "Uriasul Hane
Presa elvetiana considera ca tenismanul Victor Hanescu nu va deveni un nou Ilie Nastase si nu este un adversar suficient de puternic pentru a-l invinge, in sferturile de finala de la Roland Garros, pe numarul unu mondial, Roger Federer: "Uriasul Hanescu nu va deveni un nou Ilie Nastase, invingator la Roland Garros in 1973. Totusi, romanul in varsta de 23 de ani, s-a dovedit suficient de puternic incat sa il elimine, in cinci seturi, pe favoritul numarul 10, David Nalbandian", scrie publicatia elvetiana Neue Zurcher Zeitung.
Cotidianul Blick considera ca Federer, care l-a invins in optimi pe spanoilul Carlos Moya, are drumul deschis spre semifinalele competitiei. "Surprinzator, Federer va juca in sferturi cu romanul Hanescu si nu cu periculosul argentinian Nalbandian. Pana acum, elvetianul a transpirat la Roland Garros doar din cauza caldurii, nu si a adversarilor, care nu i-au pus deloc probleme", comenteaza Blick.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.