Un consortiu format din mai multe companii japoneze a obtinut un contract in valoare de 3,39 miliarde de dolari pentru construirea unei cai ferate in Dubai. Consortiul, relateaza Reuters citat de Mediafax, care este format din grupurile Mitsubishi, O
Un consortiu format din mai multe companii japoneze a obtinut un contract in valoare de 3,39 miliarde de dolari pentru construirea unei cai ferate in Dubai. Consortiul, relateaza Reuters citat de Mediafax, care este format din grupurile Mitsubishi, Obayashi si Kajima, precum si firma Yapi Merkesi din Turcia, a incheiat, de asemenea, un acord destinat intretinerii sistemului feroviar in urmatorii 15 ani. Blocajele traficului rutier au devenit parte a vietii de zi cu zi in Dubai, care in ultimii 30 de ani s-a transformat dintr-o comunitate mica de afaceri intr-o comunitate de tip californian care se intinde dincolo de coasta Golfului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.