Politia israeliana a retinut 18 persoane, inclusiv directori de companii si detectivi particulari, intr-un caz de spionaj industrial in care sunt implicate mai multe firme importante, relateaza Mediafax. Ancheta ce a fost declansata cu mai multe luni
Politia israeliana a retinut 18 persoane, inclusiv directori de companii si detectivi particulari, intr-un caz de spionaj industrial in care sunt implicate mai multe firme importante, relateaza Mediafax. Ancheta ce a fost declansata cu mai multe luni in urma a scos la iveala ca virusi de tipul "calului troian" au fost plasati in computerele unora dintre cele mai importante companii, in scopul spionajului. Politia investigheaza in prezent lucrarile efectuate pentru companii de catre principalul operator de telefonie mobila al tarii, Cellcom, si doua divizii ale companiei de telefonie Bezeq Israel Telecom - Pelephone si furnizorul de servicii de televiziune prin satelit YES, banuite de complicitate in acest caz de spionaj.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.