Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 6-17 iunie 2005, incepand cu ora 9.00, la sediul din strada Valter Maracineanu nr. 1-3, sect. 1, Bucuresti o preselectie pentru locuri de munca in Franta, pentru domeniul hotelier. Cont
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 6-17 iunie 2005, incepand cu ora 9.00, la sediul din strada Valter Maracineanu nr. 1-3, sect. 1, Bucuresti o preselectie pentru locuri de munca in Franta, pentru domeniul hotelier. Contractele sunt incheiate pe o perioada cuprinsa intre 6 si 18 luni, salariu oferit fiind de aproximativ 1.000 euro net pe luna pentru 41 de ore de munca saptamanal.
La preselectie pot participa numai persoanele cunoscatoare de limba franceza nivel avansat, solicitantii fiind supusi unui test de limba. Conform ofertei primite de la angajatori, pentru domeniu pot opta persoanele care indeplinesc conditiile pentru meseriile de ospatar femei si barbati, cu varste cuprinsa intre 20-30 ani si o experienta de minimum un an imediat anterior anului 2005 dovedita prin cartea de munca.
Angajatorii francezi solicita si camerista (femei) cu varste cuprinsa intre 20-30 ani si experienta de minimum un an imediat anterior anului 2005, inscrisa in cartea de munca.
De asemenea se ofera posturi de bucatar, destinate exclusiv barbatilor cu varste cuprinsa intre 20-30 ani si experienta de minimum un an imediat anterior anului 2005 dovedita prin cartea de munca. In momentul prezentarii la preselectie, solicitantii trebuie sa prezinte un dosar care sa contina copie dupa B.I./ C.I, copie pasaport cu valabilitate de minimum un an, fisa personala (tipizat OMFM), C.V. in limba romana (tipizat OMFM), copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare, copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise), adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos, cazierul judiciar in original, care sa ateste ca nu are antecedente penale, declaratie pe propria raspundere, legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, si doua fotografii tip pasaport.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.