Castigatorii celei de-a doua editii a concursului Invest, organizat de catre Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma, Bursa de Valori Bucuresti si Ministerul Educatiei si Cercetarii au fost premiati, sambata trecuta, in cadrul unei festivitati care
Castigatorii celei de-a doua editii a concursului Invest, organizat de catre Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma, Bursa de Valori Bucuresti si Ministerul Educatiei si Cercetarii au fost premiati, sambata trecuta, in cadrul unei festivitati care a avut loc la Palatul National al Copiilor.
"Consideram ca implicarea BVB in continuarea acestui proiect va asigura promovarea concursului pana cand acesta va ajunge suficient de cunoscut in randul publicului investitor. Cresterea numarului de participanti an de an va duce la cresterea interesului publicului pentru produsele bursiere si la crearea unei culturi bursiere in randul tinerei generatii", a spus Stere Farmache, director general al BVB. Concursul Invest, la care au participat 46.000 de concurenti din 2.400 de centre, s-a desfasurat in perioada februarie - mai 2005. Invest s-a adresat elevilor, studentilor si cadrelor didactice, cu scopul de a-i invata sa realizeze tranzactii cu valori mobiliare si planuri de investitii. Concurentii s-au familiarizat cu conceptul de investitie bursiera, si-au proiectat un plan de economii in valori mobiliare si au invatat ce este riscul pe piata de capital.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.