Liderii grupurilor parlamentare ale PPRM din Senat si Camera Deputatilor, Gheorghe Funar si Lucian Bolcas, i-au solicitat, sambata, presedintelui fondator, C.V. Tudor, sa revina in fruntea partidului. Organizatiile de femei si tineret ale partidului
Liderii grupurilor parlamentare ale PPRM din Senat si Camera Deputatilor, Gheorghe Funar si Lucian Bolcas, i-au solicitat, sambata, presedintelui fondator, C.V. Tudor, sa revina in fruntea partidului. Organizatiile de femei si tineret ale partidului au solicitat, si ele, revenirea lui Vadim. in opinia lor, in eventualitatea anticipatelor, Vadim ar deveni locomotiva partidului. Presedintele de onoare al PPRM a declarat, ieri, ca este de acord sa revina in functia de presedinte. El s-a pronuntat pentru revenirea la denumirea anterioara, Partidul Romania Mare. Vadim a spus ca stie ca unii actuali lideri ar fi facut un acord tacit cu PSD, pentru ca PPRM sa devina o anexa a acestuia. "Este vorba de acei oameni care, dupa alegerile locale din iunie 2004, mi-au fortat mana sa facem o alianta cu PSD, desi Basescu ma rugase sa semnez un protocol cu el".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.