Compania Arctic a donat victimelor inundatiilor produse, in judetul Timis produse electrocasnice in valoare de 1.170.000.000 de lei (32.000 de euro), actiune prin care 100 dintre familiile ramase fara locuinta vor beneficia de frigidere Arctic de ul
Compania Arctic a donat victimelor inundatiilor produse, in judetul Timis produse electrocasnice in valoare de 1.170.000.000 de lei (32.000 de euro), actiune prin care 100 dintre familiile ramase fara locuinta vor beneficia de frigidere Arctic de ultima generatie. "Crezul companiei noastre este ca trebuie sa se implice activ in viata comunitatii in care isi desfasoara afacerile, sa faca parte din solutiile la problemele acesteia, sa ajute acolo unde este nevoie. Am fost extrem de impresionati de drama familiilor ramase fara casa, asa ca prin donatia noastra incercam sa-i sprijinim pe cei ce au avut de suferit in urma inundatiilor", a declarat Monica Iavorschi, director de marketing si vanzari. In perioada urmatoare, reprezentantii companiei se vor alatura Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Timisoarei in verificarea modului in care sunt distribuite produsele donate.
Aceasta nu este prima initiativa intreprinsa de Arctic SA. In luna aprilie, compania a donat Spitalului de Pediatrie din Ploiesti aparatura frigorifica necesara pastrarii alimentelor pentru copiii internati aici.
Compania Arctic SA a fost preluata, in proportie de 90 la suta, in 2002, de concernul Arçelik A.S., unul dintre primii cinci producatori de aparate electrocasnica de pe piata europeana. Arçelik A.S.produce anual sapte milioane de produse si peste opt milioane de componente, ajungand in 2003 la o cifra de afaceri de 1,9 miliarde de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.