Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 50,5 miliarde de lei, prin emisiune de noi actiuni, ca urmare a capitalizarii dividendelor aferente anului financiar 2004, si repartizarea acestora actionar
Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 50,5 miliarde de lei, prin emisiune de noi actiuni, ca urmare a capitalizarii dividendelor aferente anului financiar 2004, si repartizarea acestora actionarilor, astfel incat, la fiecare 8 actiuni detinute, acestia vor primi cate o actiune gratuita, se arata intr-un comunicat remis BVB. Consiliul de Administratie al societatii a convocat, in acest scop, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor la data de 8 iunie. Ca urmare a acestei modificari, capitalul social al societatii va fi de 454,8 miliarde de lei, divizat in 454.897.291 actiuni cu o valoare nominala de 1.000 de lei. Ministerul Sanatatii detine, in prezent, cea mai mare participatie la societatea Antibiotice, de 53 la suta, restul de 46,9 la suta apartinand altor actionari persoane fizice si juridice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.