Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a anuntat ieri, la Casa Fotbalului, la reunirea lotului selectionatei divizionare pentru meciul de maine cu Republica Moldova, de la Bacau (ora 20,15), ca fundasul stelist Mirel Radoi, accidentat, va fi inlocui
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a anuntat ieri, la Casa Fotbalului, la reunirea lotului selectionatei divizionare pentru meciul de maine cu Republica Moldova, de la Bacau (ora 20,15), ca fundasul stelist Mirel Radoi, accidentat, va fi inlocuit de Gabriel Tamas (foto) de la Dinamo. "Radoi are un traumatism si nu poate participa la aceasta actiune, in rest toti baietii sunt in regula. In locul lui Radoi va fi convocat Tamas, si el are o mica problema, dar sper sa nu se intample nimic deosebit la meciul cu Otelul. Sper sa nu fie nimic grav cu Radoi, sa joace in ultimele etape si sa fie apt pentru meciurile oficiale cu Olanda si Armenia", a spus Piturca.
La reunire au fost prezenti Lobont (Ajax), D. Coman (Rapid) - portari, Contra, G. Coman (ambii Timisoara), Ghionea (Steaua), Maftei (Rapid), Pascovici (Farul) - fundasi, R. Cocis (Serif Tiraspol), Fl. Dumitru, D. Munteanu, Dica (toti Steaua), Plesan (Craiova), Ov. Petre (Timisoara) - mijlocasi, Niculae (Rapid), Mazilu (Sportul) -atacanti. Fotbalistii convocati au plecat la Bacau inainte de pranz.
Dinamovistii Tamas, Grigorie si Niculescu urmau sa ajunga la Bacau imediat dupa meciul cu Otelul. Ieri dimineata s-au reunit si componentii echipei nationale de tineret a Romaniei, care va intalni tot maine, de la ora 16, la Botosani, reprezentativa similara a Republicii Moldova. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.