Politistii de frontiera oradeni au tras mai multe focuri de arma pentru a opri doi cetateni moldoveni care incercau sa iasa ilegal din Romania, unul dintre ei fiind impuscat in picior. Incidentul petrecut sambata dimineata i-a avut drept protagonisti
Politistii de frontiera oradeni au tras mai multe focuri de arma pentru a opri doi cetateni moldoveni care incercau sa iasa ilegal din Romania, unul dintre ei fiind impuscat in picior. Incidentul petrecut sambata dimineata i-a avut drept protagonisti pe Alexandr G., 27 de ani, si pe Oleg B., 24 de ani. Ei au fost observati, in jurul orei 4.00, de un echipaj al Sectorului PF Oradea, in timp ce se furisau prin vegetatia din zona, indreptandu-se catre teritoriul statului vecin. Pentru ca au luat-o la fuga in momentul in care au fost somati, politistii de frontiera au tras focuri de avertisment si au cerut sprijinul mai multor echipe operative pentru retinerea celor doi. Crezand ca vor fi mai greu de prins, moldovenii s-au despartit si au fugit in directii diferite. Dupa ce au mai tras cateva focuri de avertisment, oamenii legii au reusit sa-l retina pe Alexandr G., iar pentru imobilizarea celuilalt au tras spre picioare, ranindu-l la un genunchi.
Cei doi moldoveni intrasera legal in Romania, cu pasapoartele personale si, potrivit propriilor declaratii, vroiau sa ajunga in Italia, pentru a munci la negru. Deoarece nu aveau viza ca sa ajunga legal, au apelat la aceasta metoda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.