Trageri speciale, suplimentari de fonduri. Pentru macar o parte dintre jucatorii la Loto 6 din 49, primele cinci luni ale lui 2005 au fost norocoase. Daca la premiile de cateva milioane lei adaugam sute de masini si trei sume fabuloase, rezulta 11.

Trageri speciale, suplimentari de fonduri. Pentru macar o parte dintre jucatorii la Loto 6 din 49, primele cinci luni ale lui 2005 au fost norocoase. Daca la premiile de cateva milioane lei adaugam sute de masini si trei sume fabuloase, rezulta 11.000.000 euro. Atat totalizau, ieri, inaintea ultimei trageri Loto 6 din 49, premiile adjudecate de impatimitii norocosi ai jocului de la inceputul anului. si aceasta fara a pune la socoteala cele 131 miliarde de lei acumulate pana duminica in contul categoriei I. "De la inceputul anului, la toate categoriile jocului Loto 6 din 49 s-au castigat premii in valoare totala de 400 de miliarde de lei", ne-a declarat Adrian Albu, directorul de marketing al Loteriei Romane. Primul mare norocos al anului a fost un bucurestean extrem de secretos, care s-a prezentat la sediul Loteriei pentru a-si revendica premiul dupa aproape doua luni de la castig.



Un sfert din suma a fost luata de un aradean

El a reusit sa obtina la 2 ianuarie, singur, marele pot al Revelionului, in valoare de 45 de miliarde de lei. O luna mai tarziu, un alt bucurestean, ceva mai nerabdator, a luat al doilea mare castig acumulat in 2005 in contul categoriei I a jocului de la Loto 6 din 49. La 6 februarie el a castigat alte 67 miliarde lei la acelasi joc. Ultimul, dar cel mai mare castig obtinut vreodata de un jucator la Loto, a fost luat la 27 martie de un aradean: 97,3 miliarde de lei.

Al doilea mare premiu din istorie

Ieri, marele premiu a fost, din nou, extrem de tentant. Loteria a suplimentat din nou fondul de castiguri al categoriei I, cu 10 miliarde de lei, astfel incat potul cel mare al jocului a ajuns la 131 de miliarde de lei. La categoria a II-a, premiul va consta din nou intr-un autoturism Dacia Solenza si eventual, o diferenta in bani pana la atingerea valorii unitare a castigului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.