Jocurile de actiune (FPS) si cele de strategie in timp real (RTS) sunt dominante in preferintele posesorilor de calculatoare personale. "Motivele principale pentru care aceste genuri, FPS-urile (First Person Shooters) si RTS (Real Time Strategy), sta
Jocurile de actiune (FPS) si cele de strategie in timp real (RTS) sunt dominante in preferintele posesorilor de calculatoare personale. "Motivele principale pentru care aceste genuri, FPS-urile (First Person Shooters) si RTS (Real Time Strategy), stau in top, sunt accesibilitatea si grafica excelenta, care justifica din plin upgrade-urile costisitoare - placi video, procesoare si memorii de ultima ora - componente foarte scumpe, care sunt absolut necesare pentru a juca noile aparitii", afirma reprezentantul unei companii distribuitoare locale. Urmatoarea categorie a preferintelor game-urilor sunt simulatoarele sportive si Role Playing Games (RPG-urile), iar un nou gen care atrage tot mai mult este Massively Multiplayer Role Playing Game (MMORPG-ul).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.