Peste 200.000 de pachete de tigari valorand 4 miliarde de lei au fost descoperite, ieri dimineata, de vamesii si politistii de frontiera aradeni. Marfa, depistata la Sculeni, era dosita printre baxurile cu ulei, utilizandu-se si in acest caz binecuno
Peste 200.000 de pachete de tigari valorand 4 miliarde de lei au fost descoperite, ieri dimineata, de vamesii si politistii de frontiera aradeni. Marfa, depistata la Sculeni, era dosita printre baxurile cu ulei, utilizandu-se si in acest caz binecunoscuta metoda "capac". Autoritatile spun ca tigarile "Doina" si "Plugarul" provin de peste Prut, iar soferul TIR-ului in care erau incarcate a incercat sa le introduca ilegal in Romania, declarand la granita ca transporta doar 18,6 tone de ulei. Leontie G., 47 de ani, a mai spus ca uleiul, produs de o firma din Republica Moldova, urma sa ajunga la o societate din Bistrita-Nasaud. In urma controlului amanuntit, oamenii legii au gasit in spatele baxurilor cu ulei 20.000 de cutii de carton ticsite cu 220.000 pachete de tigari despre care, asa cum a sustinut, soferul nu a stiut nimic. Toata marfa a fost confiscata, iar soferul s-a ales cu o amenda de 75 milioane de lei si cu dosar penal pentru prezentarea de acte nereale autoritatii vamale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.