Firmele romanesti se situeaza pe ultimul loc in topul utilizatorilor de Internet, potrivit unui studiu realizat de Eurostat, institutul de statistisca al Uniunii Europene, in 30 de state de pe continent. Conform datelor statistice, doar 52% dintre co
Firmele romanesti se situeaza pe ultimul loc in topul utilizatorilor de Internet, potrivit unui studiu realizat de Eurostat, institutul de statistisca al Uniunii Europene, in 30 de state de pe continent. Conform datelor statistice, doar 52% dintre companiile romanesti au utilizat Internetul. Dintre acestea, doar sapte procente au folosit conexiuni in banda larga. Studiul a vizat companii cu peste zece angajati, din diverse domenii de activitate, iar perioada de referinta a fost luna ianuarie a anului 2004. Clasamentul include cei 25 de membri ai Uniunii Europene, si alte tari, cum ar fi Romania, Bulgaria, Turcia, Norvegia si Islanda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.