Consilierii generali ai Capitalei au aprobat ieri confectionarea a 55 de insigne cu insemnele distinctive ale Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB). Acestea vor fi din aur, inseriate, iar pe verso vor fi inscriptionate initialele fieca
Consilierii generali ai Capitalei au aprobat ieri confectionarea a 55 de insigne cu insemnele distinctive ale Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB). Acestea vor fi din aur, inseriate, iar pe verso vor fi inscriptionate initialele fiecarui membru al CGMB. Cheltuielile de aproximativ 1 milion de lei/bucata, potrivit reprezentantului Comisiei de Cultura a CGMB, Romeo Pop, vor fi suportate de fiecare consilier in parte.
CGMB a mai aprobat in sedinta de ieri rectificarea bugetului Capitalei pe 2005, dar a respins proiectul de hotarare privind transmiterea parcurilor Izvor si Crangasi din administrarea consiliilor de sector in cea a Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement, aflata in subordinea CGMB. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.