Revista Ciao! a publicat in numarul de saptamana aceasta o serie de fotografii compromitatoare pentru pesedistul Victor Ponta, fost ministru. Odata ajuns in Opozitie, "micul Titulescu", cum i se spune, a descoperit ca nu mai beneficiaza de atentia po
Revista Ciao! a publicat in numarul de saptamana aceasta o serie de fotografii compromitatoare pentru pesedistul Victor Ponta, fost ministru. Odata ajuns in Opozitie, "micul Titulescu", cum i se spune, a descoperit ca nu mai beneficiaza de atentia politistilor. Astfel, aflat la un restaurant de pe bd. Dorobanti, Ponta s-a trezit cu rotile blocate la masina sa, parcata intr-o zona cu semnul interzis deasupra. Actualul deputat a gasit si un politist cu care a incercat sa se inteleaga. Politistul nu s-a lasat impresionat si i-a inmanat tacticos acestuia amenda, precizandu-i si ce trebuie sa faca pentru a i se debloca masina. Abia dupa ce amenda a fost platita, Victor Ponta s-a putut urca la volanul masinii sale.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.