Fotbalistii dinamovisti au fost prezenti ieri, la Alba Iulia, la inaugurarea "Winner Sports Talnar", baza sportiva patronata de catre Cornel Talnar, antrenorul lui Dinamo II. Talnar a inaugurat prima baza sportiva cu instalatie de nocturna din judetu
Fotbalistii dinamovisti au fost prezenti ieri, la Alba Iulia, la inaugurarea "Winner Sports Talnar", baza sportiva patronata de catre Cornel Talnar, antrenorul lui Dinamo II. Talnar a inaugurat prima baza sportiva cu instalatie de nocturna din judetul Alba, in care au fost investiti peste 200.000 de dolari. In frunte cu antrenorul Ioan Andone, originar, ca si Talnar, din judetul Alba, fotbalistii dinamovisti au onorat invitatia de a participa la acest eveniment, cu doar cateva ore inainte de a disputa meciul cu Apulum. Complexul dispune de un mini-teren de fotbal, de unul de tenis de camp, de o sala de fitness, o sala de recuperare, cu sauna si masaj, precum si de un bar. Gazonul este sintetic, baza dispunand, in premiera pentru judetul Alba, si de o instalatie de nocturna. Investitia a fost evaluata initial la circa 100.000 de euro, in final ajungand la peste 200.000 de dolari. Terenul pe care este situata baza sportiva, in suprafata totala de 4500 de metri patrati, a fost concesionat de catre Consiliul Local Alba Iulia lui Talnar, pe o perioada de 49 de ani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.