Dupa aproape un an de la Jocurile Olimpice de la Atena, atleta Maria Cioncan (foto) si antrenorul sau, Stefan Beregszaszy, nu au primit inca, din partea clubului, premiile de 16.500 de euro, prevazute de lege pentru performanta reusita la Atena - med
Dupa aproape un an de la Jocurile Olimpice de la Atena, atleta Maria Cioncan (foto) si antrenorul sau, Stefan Beregszaszy, nu au primit inca, din partea clubului, premiile de 16.500 de euro, prevazute de lege pentru performanta reusita la Atena - medalie de bronz in proba de 1500 de metri, a anuntat presedintele Clubului Sportiv Siderurgica Hunedoara, Ion Ionichente.
Cei doi iau deja in calcul varianta parasirii clubului din Hunedoara.
Presedintele CS Hunedoara a afirmat ca bugetul actual al clubului abia permite achitarea indemnizatiei lunare de efort, in valoare de 6,5 milioane lei, pentru atleta Maria Cioncan. "Avem promisiuni pentru acordarea premiilor, dar nu ne putem baza pe vorbe, ci doar pe banii care intra in contul clubului, din partea sponsorilor", a spus Ionichente. Cioncan si Beregszaszy se afla in cantonament la Baile Felix. Contactat telefonic, antrenorul sportivei a declarat ca va discuta cu eleva sa, urmand sa ia o decizie in ceea ce priveste reprezentarea, in continuare, a CS Siderurgica Hunedoara. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.