Federatia Agrostar va organiza, in 2 iunie, un miting de protest in Bucuresti, fata de sprijinul insuficient acordat domeniului de catre stat, criticand si declaratia ministrului Gheorghe Flutur potrivit careia in spatele protestelor de luna trecuta
Federatia Agrostar va organiza, in 2 iunie, un miting de protest in Bucuresti, fata de sprijinul insuficient acordat domeniului de catre stat, criticand si declaratia ministrului Gheorghe Flutur potrivit careia in spatele protestelor de luna trecuta ale agricultorilor ar sta "baronii locali". La protestul din 2 iunie, vor veni in Capitala peste 5.000 de sindicalisti si producatori agricoli, care vor bloca traficul cu utilaje agricole si vor aduce "in curtea guvernantilor rosii, cartofi, oua", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Niculae Stefan, presedintele Agrostar. Liderul Agrostar sustine ca sindicatele au obtinut aprobare pentru intrarea tractoarelor si combinelor in Capitala, desi accesul in Bucuresti al acestor autovehicule este interzis.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.