Un militar american, aflat in misiune, a accidentat grav la Constanta, chiar pe trecerea de pietoni, un batran, care traversa regulamentar strada.
Victima a fost transportata la spital in stare foarte grava, din cauza socului suferind si un p
Un militar american, aflat in misiune, a accidentat grav la Constanta, chiar pe trecerea de pietoni, un batran, care traversa regulamentar strada.
Victima a fost transportata la spital in stare foarte grava, din cauza socului suferind si un preinfarct. Americanul participa la exercitiul "Combined Endeavour" 2005 de la Baza Militara Mihail Kogalniceanu. Potrivit Serviciului Politiei Rutiere Constanta, Virgil Bresteanu, de 79 de ani, a vrut sa traverseze strada regulamentar, insa in acel moment a fost lovit de un autovehicul militar condus de sergentul Craig Steven Fischer, 42 de ani.
Victima a fost dusa de urgenta la spital, cu o ambulanta care trecea prin zona si a fost internata la sectia chirurgie, cu multiple traumatisme.
Ulterior, batranul a fost transferat la cardiologie pentru ca din cauza socului a suferit un preinfarct.
Purtatorul de cuvant al MApN, maior Daniel Anghel, a declarat, citat de Mediafax, ca din coloana militara faceau parte trei microbuze - doua cu soldati romani, iar in fata unul cu soldati americani si romani.
Potrivit lui Anghel, militarii din cele trei autovehicule erau in misiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.