Tinerii apti pentru serviciul militar din judetele Caras-Severin si Timis, precum si din alte judete declarate calamitate nu vor fi incorporati in seria iunie 2005 decat la cerere, ca urmare a deciziei sefului Statului Major General, generalul Eugen
Tinerii apti pentru serviciul militar din judetele Caras-Severin si Timis, precum si din alte judete declarate calamitate nu vor fi incorporati in seria iunie 2005 decat la cerere, ca urmare a deciziei sefului Statului Major General, generalul Eugen Badalan. Tinerii exceptati de la incorporare prin acest ordin vor fi rechemati pentru indeplinirea serviciului militar incepand cu seria octombrie 2005.
Dupa ploile din weekend, numarul localitatilor calamitate a ajuns la 393, din 28 de judete, iar numarul mortilor a ajuns la patru, la care se adauga si un disparut. Peste 460 de persoane din 180 de gospodarii din localitatea buzoiana Chiojdu erau in continuare izolate, luni dimineata, din cauza surparii drumurilor care fac legatura intre comuna si satele Catiasu, Poienitele si Lera.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.