Miercuri, pe scena salii "Camil Petrescu" a Nationalului bucurestean va avea loc reprezentatia cu numarul 100 a spectacolului "Cinci femei de tranzitie". Piesa, care prilejuia in 2002 debutul Rodicai Popescu Bitanescu in arta dramaturgiei, s-a bucura
Miercuri, pe scena salii "Camil Petrescu" a Nationalului bucurestean va avea loc reprezentatia cu numarul 100 a spectacolului "Cinci femei de tranzitie". Piesa, care prilejuia in 2002 debutul Rodicai Popescu Bitanescu in arta dramaturgiei, s-a bucurat, pe parcursul a trei stagiuni, de sali arhipline si de aprecieri elogioase din partea criticii. Actualitatea subiectului si credibilitatea personajelor interpretate de Aimee Iacobescu, Magdalena Cernat, Vivian Alivizache si Tania Popa, alaturi de autoarea - regizor, Rodica Popescu Bitanescu, au asigurat si continua sa asigure succesul comediei. Spectacolul de miercuri va avea un scop caritabil - ajutorarea sinistratilor din Banat-, biletele urmand sa fie vandute la cel mai mare pret de pana acum-137.000 lei si 168.000 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.