Desi este a doua cladire din lume ca marime, dupa cea a Pentagonului, Casa Poporului nu dispune de spatiu suficient pentru senatori. Cel putin asa spune presedintele Camerei Superioare, Nicolae Vacaroiu. El a afirmat ieri ca mutarea sediului Senatulu
Desi este a doua cladire din lume ca marime, dupa cea a Pentagonului, Casa Poporului nu dispune de spatiu suficient pentru senatori. Cel putin asa spune presedintele Camerei Superioare, Nicolae Vacaroiu. El a afirmat ieri ca mutarea sediului Senatului in Palatul Parlamentului se amana din cauza lipsei de spatiu pentru aproximativ 300 de persoane.
Nicolae Vacaroiu a precizat, citat de Rompres, ca spatiile destinate forului legislativ pe care-l conduce au fost partial ocupate de Serviciul de Protectie si Paza (SPP) si de Autoritatea Nationala pentru Controlul Produselor Chimice Destinate Exportului (ANCPCDE).
Aceasta ocupare de spatii a fost atribuita pe o perioada determinata, pana la primirea altor sedii, a explicat Nicolae Vacaroiu. El a precizat ca i-a informat pe seful statului si pe primul-ministru pentru gasirea altor sedii pentru cele doua institutii aflate in subordinea Presedintiei (SPP) si a Guvernului (ANCPCDE).
De asemenea, presedintele Senatului a afirmat ca in noul sediu al institutiei pe care o conduce trebuie finalizate lucrarile la subsol si garaje iar in privinta mobilierului pentru birourile senatorilor si salile de grup, acesta va fi recuperat din actuala cladire.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.