Producatorul de utilaj petrolier Upetrom Ploiesti a inregistrat, in primul trimestru al anului, o pierdere neta de 19,7 miliarde de lei (0,53 milioane euro), nivel de doua ori mai mic fata de aceeasi perioada a anului trecut. Firma a raportat o cifra
Producatorul de utilaj petrolier Upetrom Ploiesti a inregistrat, in primul trimestru al anului, o pierdere neta de 19,7 miliarde de lei (0,53 milioane euro), nivel de doua ori mai mic fata de aceeasi perioada a anului trecut. Firma a raportat o cifra de afaceri de 218,4 miliarde lei (5,8 milioane euro), in scadere fata de valoarea realizata in primul trimestrul al anului trecut, de 231,6 miliarde de lei. Actionarii Upetrom au aprobat recent majorarea capitalului companiei cu suma de 59,3 miliarde de lei (1,6 milioane de euro). Producatorul de echipamente petroliere a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 1.287 miliarde lei (31,7 milioane euro).

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.