Seful diplomatiei romane, Mihai Ungureanu a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului american Washington Times, ca Romania isi va mentine trupele in Irak, in pofida preocuparii opiniei publice in legatura cu soarta celor trei ziaristi romani l
Seful diplomatiei romane, Mihai Ungureanu a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului american Washington Times, ca Romania isi va mentine trupele in Irak, in pofida preocuparii opiniei publice in legatura cu soarta celor trei ziaristi romani luati ostatici in Irak. "in nici un caz nu vom permite ca politica externa a Romaniei sa fie influentata de rapitori, raufacatori sau teroristi", a insistat Ungureanu. E prima declaratie oficiala si categorica a unui oficial roman privind controversa iscata de cererea rapitorilor celor trei ziaristi romani de a se retrage trupele din Irak.
"Trebuie sa decidem care sunt interesele in materie de securitate ale celor 23 de milioane de romani. Avem o politica clara si o vom mentine", a subliniat seful diplomatiei de la Bucuresti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.