Pugilistul profesionist Lucian Bute, detinatorul centurii NABA la categoria supermijlocie, isi va apara titlul Asociatiei Nord-Americane de Box in fata americanului Jose Spearman, in cadrul unei gale care va avea loc, pe data de 3 iunie, la Montreal,
Pugilistul profesionist Lucian Bute, detinatorul centurii NABA la categoria supermijlocie, isi va apara titlul Asociatiei Nord-Americane de Box in fata americanului Jose Spearman, in cadrul unei gale care va avea loc, pe data de 3 iunie, la Montreal, anunta clubul canadian Interbox, la care este legitimat sportivul galatean. Astfel, Bute are in sfarsit sansa de a-l intalni pe challenger-ul Jose Spearman, cel care ar fi trebuit sa boxeze in gala de la Galati, din data de 21 aprilie, dar nu a reusit sa paraseasca teritoriul SUA din cauza unor probleme juridice legate de pensia alimentara. Locul americanului retinut cu probleme personale in SUA a fost luat atunci de "rezerva" Donnie McCrary, de origine scotiana, care nu a reusit sa stea in fata lui Bute decat patru runde, fiind obligat sa se recunoasca invins prin KO, fapt ce i-a permis pugilistului nostru sa-si pastreze centura NABA. Cu o carte de vizita impresionanta, in care a adunat pana acum 12 victorii obtinute inainte de limita din tot atatea dispute profesioniste, Bute este declarat de specialistii de peste Ocean drept mare favorit in gala de la Montreal, fiind considerat si unul dintre "principalii aspiranti la titlul mondial". Intr-un alt meci programat sa se dispute pe 3 iunie, pugilistul roman Adrian Diaconu, supranumit si "Rechinul", va boxa impotriva canadianului Conal MacPhee pentru titlul canadian la categoria semigrea. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.