Proiectele mai mari de 100.000 de euro din domeniul sanatatii vor necesita avizul unei comisii interministeriale din care fac parte Cristian Vladescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), si cate un secretar de stat din Mini
Proiectele mai mari de 100.000 de euro din domeniul sanatatii vor necesita avizul unei comisii interministeriale din care fac parte Cristian Vladescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), si cate un secretar de stat din Ministerul Sanatatii, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Justitiei.
Comisia a fost infiintata prin decizia premierului, iar activitatea acesteia este coordonata de reprezentantul Ministerului Finantelor Publice.
''Implicarea la varf a reprezentantilor ministerelor conexe activitatii din sectorul sanitar a fost impusa de situatia din sanatate. Preconizam adoptarea intr-un ritm mult mai alert a unor masuri care sa asigure functionarea optima a sistemului'', a declarat presedintele CNAS.
Comisia va formula propuneri pentru promovarea proiectelor de acte normative care vizeaza utilizarea fondului national unic de asigurari de sanatate, masuri pentru asigurarea calitatii pachetului de servicii medicale si pentru reducerea costurilor sistemului de asigurari de sanatate in vederea realizarii echilibrului financiar al fondului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.