Sorin Cartu (foto) a declarat dupa meciul cu FCM Bacau ca prezenta sa la conducerea tehnica a lui FC Arges in sezonul viitor este sub semnul intrebarii. "Suntem arbitrati la sange, pentru ca toti care vin la Pitesti isi organizeaza meciurile la perfe
Sorin Cartu (foto) a declarat dupa meciul cu FCM Bacau ca prezenta sa la conducerea tehnica a lui FC Arges in sezonul viitor este sub semnul intrebarii. "Suntem arbitrati la sange, pentru ca toti care vin la Pitesti isi organizeaza meciurile la perfectie, din toate punctele de vedere. Nu stiu daca voi ramane la FC Arges. Poate plec si maine. Daca nu imi convin anumite lucruri, rup contractul si plec. Si rabdarea mea are o limita", a spus Cartu. Acesta a iesit nervos miercuri seara de la sedinta la care a fost chemat de Constantin Nicolescu, fost senator de Arges si actual presedinte al Consiliului Judetean, omul care conduce "din umbra" clubul din Trivale. Cartu s-a declarat nemultumit si de lotul echipei. "Eu am spus de la inceput ca mai aveam nevoie de un atacant, un mijlocas si un fundas. De ce nu mi l-au adus pe Costescu mai devreme? Sunt mahnit, dezamagit, irascibil. La nici o echipa in ultimii ani nu am trait astfel de stari", a adaugat Cartu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.