Volksbank Romania a deschis in Craiova, incepand cu 3 mai, a 18-a unitate bancara din tara, se arata intr-un comunicat al bancii. Volksbank are in prezent peste 65.000 de clienti, care au beneficiat de credite pentru locuinte si automobile, credite d
Volksbank Romania a deschis in Craiova, incepand cu 3 mai, a 18-a unitate bancara din tara, se arata intr-un comunicat al bancii. Volksbank are in prezent peste 65.000 de clienti, care au beneficiat de credite pentru locuinte si automobile, credite de consum, carduri internationale in lei si valuta cu facilitate de descoperit de cont, electronic-banking, credite pentru dezvoltarea afacerilor, conturi si certificate de depozit cu dobanzi in lei sau valuta. Banca va deschide in perioada urmatoare unitati in orasele Baia Mare, Ploiesti, Odorheiul Secuiesc, Alba Iulia, Arad si Sfantu Gheorghe.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.