Bogdan Iuliu Hossu, presedinte CNS Cartel Alfa, a declarat ca la initiativa unui grup de organizatii ale societatii civile din Romania a fost creat Forumul Social Roman. Liderul sindical a spus ca organizarea unui asemenea eveniment in Romania este o
Bogdan Iuliu Hossu, presedinte CNS Cartel Alfa, a declarat ca la initiativa unui grup de organizatii ale societatii civile din Romania a fost creat Forumul Social Roman. Liderul sindical a spus ca organizarea unui asemenea eveniment in Romania este o noutate si in acelasi timp o mare provocare.Forumul are ca principale obiective extinderea dialogului social prin atragerea actorilor societatilor civile in cadrul acestui proces si promovarea cooperarii si in randul societatii civile romanesti. In cadrul Forumului ce se va desfasura in perioada 5-7 mai se vor aborda teme precum: responsabilitatea sociala a firmelor; rolul societatii civile in dialogul social in UE si in Europa sau parteneriatul public privat in domeniul social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.