Potrivit unui sondaj realizat de Consiliul National pentru Intreprinderile Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) doar 4% dintre intreprinzatorii intervievati cunosc foarte bine legislatia ce urmeaza a fi implementata de Romania pentru a inde
Potrivit unui sondaj realizat de Consiliul National pentru Intreprinderile Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) doar 4% dintre intreprinzatorii intervievati cunosc foarte bine legislatia ce urmeaza a fi implementata de Romania pentru a indeplini conditiile impuse de UE. Cea mai mare pondere a respondentilor, respectiv 36,8%, considera ca adoptarea acquis-ului comunitar reprezinta un avantaj major pentru firmele lor. Din sondaj mai reiese ca 74,71% au nevoie de informatii despre conditiile care trebuie indeplinite de firme pentru accesul pe piata europeana. Ancheta a fost realizata in luna aprilie a acestui an, pe un esantion de 153 de firme mici si mijlocii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.